Schoorsteenproblemen
Schoorsteenvegen
Schoorsteenrenovatie
Vogelweringen

Over schoorsteenbedrijf Jacxens

Kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid

Schoorsteenbedrijf Jacxens te Brugge is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar vakkennis en ervaring. U kan bij ons terecht voor grondig onderhoud of volledige renovatie en vervanging van de schoorsteen van uw woning. Voor deze onderhoudsbeurt of schoorsteenwerken kan u rekenen op het gebruik van technieken en materialen die hun kwaliteit en duurzaamheid doorheen de jaren bewezen hebben.

Wij beschikken over een ruim assortiment van metalen rookkanalen en schoorsteen flexibels voor alle mogelijke types brandstof of verwarming, en beschikken over een uitgebreide stock zodat installaties of het vervangen van onderdelen vlot kunnen uitgevoerd worden. We leveren steeds materialen van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, terwijl onze producten op maat worden geplaatst met alle nodige attesten, keuringen en factuurgaranties.

Over schoorsteenbedrijf Jacxens

De beste keuze voor uw schoorsteen

Op basis van onze jarenlange ervaring bieden wij u in eerste instantie professioneel en bruikbaar advies en zoeken we naar een duurzame oplossing voor uw schoorsteenproblemen. We geven dan ook de voorkeur aan een snelle en veilige installatie van een efficiënt systeem dat volledig voldoet aan de nieuwe veiligheidsnormen. Zo voorkomt u later problemen en herstellingen.

We begeleiden u in het geval van nieuwbouw of verbouwingen. Ook doe-het-zelvers staan wij graag bij met technische advies inzake materiaalkeuze van schoorsteensystemen. Op afspraak kan u steeds onze producten in detail komen bekijken in onze toonzaal.

Hebt u vragen over onze werkwijze of producten? Of wenst u een afspraak vast te leggen voor een bezoek aan onze toonzaal? Neem dan snel contact met ons op via info@areso.be of 050 34 12 99.

Hebt u vragen of wenst u een afspraak vast te leggen voor een bezoek bij u ter plaatse?