Schoorsteenproblemen
Schoorsteenvegen
Schoorsteenrenovatie
Vogelweringen

Schoorsteenrenovatie

Nood aan renovatie of verhoging van uw schoorsteen? Of zoek naar u een vlotte oplossing voor diverse schoorsteenproblemen van uw bestaande, gemetselde schouw? Of wenst u een rookkanaal in uw nieuwbouw te plaatsen of een nieuw verwarmingstoestel aan te sluiten op een bestaande schouw?

Installeren van schoorsteenkanalen en inox flexibels

Schoorsteenbedrijf Jacxens plaatst flexibels, en enkelwandige en dubbelwandige geïsoleerde vaste rookkanalen in inox.  Ze kunnen worden gebruikt voor het renoveren van bestaande gemetselde schoorstenen, of in het geval van een dubbelwandig kanaal, om een nieuwe schouw te creëren.

Ze zijn geschikt voor alle types brandstoffen en verschillende soorten verwarmingstoestellen, en kunnen onderling gecombineerd worden.

Een nieuw schoorsteenvoering in inox levert u veel voordelen op. Zo krijgt u een betere trek in uw schouw door de perfect gladde binnenzijde en een verlaagde kans op koolstofvergiftiging. U kan bovendien rekenen op een lagere kostprijs in vergelijking met de installatie van een traditionele schoorsteen. Jacxens biedt u een garantie tot 10 jaar en voert de werken uit met alle nodige attesten.

Onze werkwijze

De schoorsteenvoeringen worden door schoorsteenbedrijf Jacxens op maat van uw schoorsteen vervaardigd. De installatie verloopt snel en efficiënt vanop het dak waardoor de werken binnenin uw huis heel beperkt zijn. De werken worden steeds voorafgegaan door een bezoek bij u ter plaatse om de installatiemogelijkheden te bekijken en de werken met u te overleggen.

Geplaatst in een gemetselde schouw, is de voering van buitenaf niet zichtbaar. Het metselwerk van de schoorsteenmond wordt behouden en Jacxens staat na de plaatsing eveneens in voor het eventueel opvoegen van de bestaande gemetselde schoorsteen om het geheel in perfecte staat te brengen.

Zowel de voeringen als vaste kanalen zijn licht en duurzaam en kunnen steeds afgewerkt worden met vogelweringen. U hebt voor de installatie geen bouwvergunning nodig.

Meer weten over onze inox schoorsteen flexibels of vaste rookkanalen? Neem dan nog vandaag contact met ons op voor een afspraak bij u ter plaatse.

wat we ook doen

Schoorsteenproblemen
Schoorsteenvegen
Vogelweringen