Schoorsteenproblemen
Schoorsteenvegen
Schoorsteenrenovatie
Vogelweringen

Schoorsteenvegen

Nood aan een grondige reiniging en onderhoud van uw schoorsteen?

Vakman in onderhoud en reinigen van schoorstenen

Schoorsteenbedrijf Jacxens reinigt alle types schouwen en rookkanalen en controleert nauwgezet op gebreken.

U kan beroep doen op onze veegdiensten op regelmatige basis. Dit garandeert u een goede verbranding met voldoende luchttoevoer zodat de mogelijkheid voor een schoorsteenbrand en CO-vergiftiging tot een minimum wordt beperkt. Een schoorsteenreiniging voorkomt bovendien defecten aan uw verwarmingstoestellen, vermindert de stookkosten, en zorgt voor minder milieuverontreiniging.

Een veegbeurt van uw schoorsteen kan zowel van boven als van onder af uitgevoerd worden en verloopt bij Jacxens stofvrij.

Hoe vaak moet u uw schoorsteen laten vegen?

Bij een gebruik van hout of kolen als hoofdverwarming raadt schoorsteenbderijf Jacxens u aan om tweemaal per jaar uw schoorsteen te laten vegen. Voor gasverwarming volstaat een tweejaarlijkse reiniging. Gaat het om bijverwarming met hout, pellets, kolen, gas of stookolie dan is een jaarlijkse veegbeurt voldoende.

De beste periode om uw schouw te reinigen is tijdens de zomermaanden. Op die manier is uw schoorsteen gebruiksklaar voor de winter waarin veel gestookt wordt. Wij staat natuurlijk ook voor u klaar tijdens de wintermaanden en voor dringende interventies.

Heeft uw schoorsteen een onderhoudsbeurt nodig? Wacht niet tot er problemen opduiken en contacteer ons nog vandaag voor een grondige veegbeurt en onderhoudscontrole!

wat we ook doen

Schoorsteenproblemen
Schoorsteenrenovatie
Vogelweringen